Verzorging boekhouding

Wij verzorgen de boekhouding in onze financiële applicatie. Dit is een prettig werkend systeem en voldoet aan de laatste fiscale wetgeving. Het pakket wordt door ons optimaal ingericht en gebruikt. Alle mogelijkheden worden daardoor benut en er wordt voorkomen dat er geen andere systemen onnodig moeten worden bijgehouden.

Deze softwareapplicatie is voorzien van onze elektronische certificaten waardoor de communicatie met de belastingdienst soepel verloopt.

Internetboekhouden is ook mogelijk: u voert wellicht een gedeelte in en wij doen de rest. Op deze wijze voeren we samen de complete boekhouding. Alles wat u zelf doet scheelt natuurlijk in uw kosten. Wij laten u niet aan uw lot over wat vaak wel het geval is bij het online boekhouden dat anderen bieden. Het online boekhouden heeft misschien als voordeel dat u zelfstandig de boekhouding voert. Het nadeel is echter dat achteraf correcties plaatsvinden en dit kost u dan nagenoeg evenveel als dat u de boekhouding geheel zou hebben uitbesteed.

Tevens voldoet het systeem op het gebied van elektronische rapportage naar allerlei instanties zoals bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel. Het deponeren van o.a. de jaarstukken zal in de toekomst op deze wijze verlopen.